Itt az észtek elleni keret

2012.08.03. 18:36 rwk1892

Waldemar Fornalik, az új lengyel szövetségi kapitány kihirdette az Észtország elleni barátságos mérkőzésre a válogatott keretét. A találkozó a kapitány első mérkőzése lesz a kispadon, miután a sikertelen Európa-bajnokság után a szövetség (PZPN) közös megegyezéssel nem hosszabbított szerződést Franciszek Smudával. A játékosok listája nem okozott nagy meglepetést, Fornalik szintén a külföldön szereplő játékosoknak szavazott bizalmat, hiszen a keretben mindössze hat játékos képviseli a lengyel ligát, mindannyian a négy nemzetközi kupában szereplő csapatból (Lech, Śląsk, Legia, Ruch). Az Észtország elleni válogatott mérkőzést augusztus 15-én rendezik Tallinban.

Kapusok: Wojciech Szczęsny (Arsenal), Przemysław Tytoń (PSV Eindhoven)
Védők: Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Damien Perquis (FC Sochaux), Marcin Wasilewski (RSC Anderlecht), Grzegorz Wojtkowiak (1860 München), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa)
Középpályások: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Eugen Polanski (Mainz), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Ludovic Obraniak (Bordeaux), Kamil Grosicki (Sivasspor), Maciej Rybus (Terek Grozny), Janusz Gol (Legia Warszawa), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław), Rafał Murawski (Lech Poznań)
Csatárok: Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover), Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów)

Címkék: foci labdarugas tallin lengyelorszag esztorszag valogatott pzpn ekstraklasa waldemar fornalik

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr254694469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása