Rövid hírek - 01/07/2012

2012.07.01. 16:17 rwk1892

przyrowski.jpgPrzyrowski a Cracovia kiszemeltje - Az élvonalból az előző szezont követően kiesett Cracovia továbbra is kapust keres a következő idényre. Miután Wojciech Kaczmarek távozott a krakkói csapattól, a klubvezetés mindenképpen szeretne egy tapasztalt hálóőrrel nekivágni a másodosztályú mérkőzéseknek, hiszen a klub egyértelmű célja az élvonalba való azonnali visszajutás. A hírek szerint a kiszemelt a Polonia Warszawa kapusa, Sebastian Przyrowski (a képen). A 31 esztendős kapus a Polonia körül kialakult bizonytalanságok miatt nem szándékozik meghosszabbítani szerződését a fővárosi csapattal, és akár annak is megvan a lehetősége, hogy kölcsönben szerződjön Krakkóba. Bár több fiatal kapus is van a Cracovia keretében, a tapasztalat és rutin mindenképpen Przyrowski mellett szól, aki 188 Ekstraklasa-mérkőzést tudhat maga mögött, ráadásul kilenc alkalommal a lengyel válogatottban is szerepelt.

Arka: Távozó játékosok, visszatérő szurkolók - Négy játékos is elhagyja a másodosztályú Arka Gdynia csapatát. Omar Jarun, Piotr Kasperkiewicz, Ryotaro Nakano, illetve Bartłomiej Niedziela sem hosszabbított szerződést a klubbal, így a következő szezonban máshol folytatják pályafutásukat. Velük ellentétben Maciej Szlaga és Piotr Kuklis viszont új ajánlatot kapott a csapattól a tegnap lejáró megállapodásukat illetően, így ők valószínűleg maradnak a keret tagjai. Jó hír azonban a klubnál, hogy a szurkolók közleményben jelentették be a klubvezetéssel való szembenállás miatti bojkott végét, így a játékosoknak nem kell üres lelátók előtt szerepelni az őszi szezonban. A szurkolói klubok a klubvezetésben történt változások, így főként az új elnök személyével indokolják a bojkott lezárását, megemlítve az új vezetéssel való együttműködési szándékot.

Boenisch Angliában? - Bár az Európa-bajnokság nem sikerült fényesen a lengyel válogatott tagjainak, így Sebastian Boenisch sem lehetett elégedett. Egyénileg viszont jól járhat, hiszen a Sky Sports információi szerint három Premier League-ben szereplő klub is szívesen látná, így az Everton, a Newcastle és a Reading is. Sokan úgy vélik, hogy a 25 éves játékosnak éppen ez lenne a legjobb alkalom arra, hogy egy magasabb szintű klubhoz igazoljon.

(Sky Sports, PolskaPiłka / fotó: PAP)

Címkék: foci futball premier league lengyelorszag ekstraklasa cracovia rovid hirek atigazolas polonia masodosztaly boenisch arka gdynia przyrowski

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr934622267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása