Lengyel média: Lipták Zoltán a lengyel bajnoknál

2012.06.12. 01:57 rwk1892

liptakzoli.jpgMagyar vonatkozású hírről számolhatunk be, hiszen több lengyel forrás is szinte már biztosra veszi, hogy az Újpest magyar védője, Lipták Zoltán lesz a Śłąsk Wrocław új igazolása, aki rövidesen aláír az újdonsült lengyel bajnokcsapathoz. A hírek szerint a védő közös megegyezéssel távozik Újpestről, miután felbontotta szerződését, ami idén decemberig kötötte volna a lilákhoz, így a wrocławi klub ingyen szerzi meg a tíz válogatott mérkőzést maga mögött tudó játékost. Az értesülést egyelőre még hivatalosan sem a Śląsk, sem pedig az Újpest nem erősítette meg. Lipták jól járhat a transzferrel, hiszen Orest Lenczyk csapata a Bajnokok Ligája küzdelmeiben vesz részt, ráadásul könnyen a kezdőben is találhatja magát, mert a bajnokcsapat várhatóan több védőtől is elköszön az új szezon kezdetéig.

A wrocławi klubnál több változás is várható, hiszen a tavalyi Ekstraklasa-szezon egyik legjobbja, Piotr Celeban szerződése lejár, és nagy valószínűséggel Németországban folytatja pályafutását. A vezetőség nem hosszabbított szerződést Dariusz Pietrasiakkal és Krzysztof Wołczekkel sem, emellett nagyon úgy tűnik, hogy a sérüléssel bajlódó Jarosław Fojut sem marad Wrocławban. Az eddigi egyetlen új szerzemény Rafał Grodzicki, aki a Górnik Zabrze csapatától érkezett, illetve a hírek szerint a Zagłębie Lubin védője, Marcin Kowalczyk is közel áll egy wrocławi szerződéshez.

Amennyiben a klubok hivatalosan bejelentik Lipták átigazolását, mi is beszámolunk majd a részletekről.

(Sport.pl / fotó: sporthirado.hu)

Címkék: foci magyarorszag nb1 ujpest lengyelorszag atigazolas slask wroclaw liptak zoltan

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr394582169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása