Rövid hírek - 08/08/2012

2012.08.09. 11:51 rwk1892

Búcsúzott a Śląsk - A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján a lengyel bajnok Śląsk Wrocław nem tudta ledolgozni az első mérkőzésen - hazai pályán - összeszedett jelentős hátrányt, és a svéd Helsingborg otthonában is vereséget szenvedett. Bár a lengyelek Diaz találatával még megszerezték a vezetést, a svédek képesek voltak tempót változtatni és a félidő vége előtt kiegyenlíteni. A Śląsk aztán valahogy az "öltözőben maradt" a második játékrészre, a hazaiak pedig újabb két gólt szerezve könnyedén nyerték meg a találkozót 3-1 arányban. Összesítésben sem lehet büszke az eredményre a lengyel klub, hiszen a 6-1-es eredmény nem egy szoros párharc látszatát kelti. Ez azt is jelenti, hogy nem lesz lengyel klub a BL csoportkörében, Orest Lenczyk csapata viszont az Európa-ligában folytathatja a szereplést.

Erősít a Wisła - Rengeteg név felmerült a nyár folyamán a Wisła Kraków csapatánál, ám a krakkói klub nem az átigazolási pletykákban szereplő játékosok közül választott. Az új szerzemény a dán Jan Frederiksen, aki az elmúlt három szezonban a Brondby játékosa volt. A 30 éves rutinos védő leigazolása bizonyítja, hogy a szakmai stáb nem volt elégedett az elmúlt idényben a csapat igencsak sebezhető védelmével. Frederiksen korábban a Midtjylland, a Herfolge BK és a Randers csapataiban is megfordult.

Címkék: foci diaz labdarugas bajnokok ligaja europa liga atigazolas slask wroclaw wisla krakow orest lenczyk frederiksen

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr344703331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása