Rövid hírek - 25/07/2012

2012.07.25. 23:53 rwk1892

Továbbjutott a Śląsk - Az idegenben elért kétgólos győzelem után a Śląsk Wrocław hazai pályán fogadta a Buducnost Podgorica csapatát a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A lengyel együttes kiegyenlített mérkőzést játszott, ám gólt csak a vendégek szereztek Vukcević révén, így a mérkőzés végét jelző sípszó is a montenegrói csapat győzelmét jelezte. A vereség ellenére a Śląsk 2-1-es összesítéssel jutott a következő körbe, ahol a svéd Helsinborgs lesz az ellenfél.
Csapatok: Śląsk: Kelemen - Kowalczyk, Grodzicki, Pawelec, Spahić - Cetnarski (46 Sobota), Elsner, Kaźmierczak, Mila, Mraz (38 Patejuk) - Gikiewicz. Buducnost: Agović - Kamberović, Dikanović (86 Nikać), Peković, Radunović - M.Vukcević, N.Vukcević, Kalezić (79 Mugosa), Bosković, Kurbegović (70 Golubović) - Adrović.

Katowice: Minden a régiben - Miután eldőlt, hogy nem lesz semmiféle fúzió a GKS Katowice és a Polonia Warszawa csapatai között, a GKS játékosai nyugodtan folytathatták a felkészülést a másodosztály következő szezonjára. A játékosok többsége várja a klubvezetés ajánlatát az új szerződéseket illetően, hiszen több esetben még a nyáron aktuális az esetlegesen lejáró megállapodások aláírása. Eközben a klub szurkolói a városháza előtt tüntettek, emlékeztetvén a város vezetőit, hogy nem igazán tetszik nekik az, ahogy az utóbbi időben "játékszerként" kezelték csapatukat, utalva a Poloniával való - végül elmaradt - fúzióra.

(PolskaPiłka)

Címkék: foci bajnokok ligaja katowice lengyelorszag selejtezo ekstraklasa rovid hirek slask wroclaw masodosztaly polonia warszawa gks katowice buducnost

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr364678285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása