Rövid hírek - 24/06/2012

2012.06.24. 14:08 rwk1892

suler.jpgSuler Varsóban - Marko Suler (a képen) a Legia Warszawa új igazolása. A 29 esztendős szlovén védő három évre kötelezte el magát a fővárosi csapathoz. Suler 2008-tól a belga Gent játékosa volt, az elmúlt szezont pedig az izraeli Hapoel Tel-Aviv csapatánál töltötte kölcsönben. Érdekesség, hogy a játékos éppen a magyarok ellen debütált a szlovén válogatottban, azóta pedig 32 mérkőzésen viselte a nemzeti színeket, és két gólt is szerzett.

Nalepa hosszabbít - A Wisła Kraków csapata meghosszabbította a fiatal védő Michał Nalepa szerződését. A játékos az új megállapodásnak köszönhetően 2014-ig marad a krakkói klub kötelékében. A szerződés ellenére Nalepa a következő szezont mégsem az élvonalban, hanem a Termalica Nieciecza csapatánál kölcsönben tölti a másodosztályban.

Edzőt vált a Wisła Płock - A másodosztályból az előző szezon után búcsúzni kényszerülő klub vezetősége új edzővel próbálja kiharcolni az azonnali visszajutást, és Marcin Kaczmareket nevezte ki a csapat élére. Az új edző legutóbbi csapata az Olimpia Grudziądz volt, akik éppen az ő vezetésével jutottak fel a másodosztályba. Kaczmarek segítője a következő szezonban Adam Majewski lesz.

(PolskaPiłka / fotó: legia.com)

Címkék: foci varsó futball plock lengyelorszag ekstraklasa legia marko suler rovid hirek atigazolas masodosztaly wisla krakow

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr664607948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása