Rövid hírek - 16/06/2012

2012.06.16. 13:15 rwk1892

lovrencsics.jpgLovrencsics Gergő egy lépésre Poznańtól - Ha minden a terv szerint halad, akkor hamarosan magyar játékosa lehet a Lech Poznań csapatának. Nem megerősített információk szerint a Lombard Pápa 23 éves támadója (a képen) az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton esik át a poznańi klubnál, így az őszi szezonban már kék-fehér mezben láthatjuk. Mariusz Rumak csapatánál már korábban is volt szó a magyar játékos szerződtetéséről, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy nem csak találgatásról van szó. Amennyiben a transzfer megvalósul, természetesen beszámolunk a részletekről!

Kaczmarek távozik - Wojciech Kaczmarek elhagyja az élvonalból kiesett Cracovia csapatát. A 29 esztendős kapus 2011-ben érkezett a Śląsk Wrocław gárdájától, azóta 41 mérkőzésen védte a Cracovia hálóját.

Jeż a Zagłębie játékosa - Ahogy több meghatározó játékos, Robert Jeż is elhagyta a Polonia Warszawa csapatát, és két évre a Zagłębie Lubinhoz szerződött. A megállapodás közös megegyezés esetén plusz egy évvel meghosszabbítható. A középpályás 21 mérkőzést játszott az előző szezonban, és ezeken két gólt szerzett.

(PolskaPiłka, Przegląd Sportowy / fotó: topliga.hu)

Címkék: foci magyarorszag nb1 lech poznan lengyelorszag ekstraklasa rovid hirek atigazolas lovrencsics wojciech kaczmarek

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr814591987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása