Rövid hírek - 15/06/2012

2012.06.15. 13:24 rwk1892

przemek.jpgTytoń a kapuban - Nem megerősített hírek szerint Franciszek Smuda szövetségi kapitány úgy döntött, hogy a csehek elleni sorsdöntő Eb-csoportmérkőzésen Przemysław Tytoń (a képen) áll majd a lengyelek kapujában a visszatérő Wojciech Szczęsny helyett. A szombati mérkőzésre kijelölt kezdőcsapatát Smuda mester az este folyamán ismerteti majd.

Skót bíró vezeti a mérkőzést - Az UEFA Craig Alexander Thomson személye mellett döntött, így a skót bíró vezeti a szombati Lengyelország - Csehország mérkőzést. A találkozó Wrocławban kerül megrendezésre, a lengyeleknek pedig mindenképpen győzni kell a csoportból való továbbjutáshoz.

Maycon nem tér vissza - A Jagellonia Białystok megegyezett a fehérorosz BATE Boriszov csapatával a brazil csatár kölcsönszerződésének meghosszabbításáról, így a játékos nem tér vissza Lengyelországba az őszi szezonra. A brazil támadó 2010-ben érkezett a Jagelloniához, azonban nem sikerült kiharcolnia helyét a kezdőben, ezért kölcsönben a Piast Gliwice, majd később a BATE csapatához került.

Címkék: csehorszag euro2012 lengyelorszag bate valogatott ekstraklasa smuda tyton jagellonia

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr584590272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása