Rövid hírek - 14/06/2012

2012.06.14. 00:43 rwk1892

106kuba.jpgWilk ismét Poznańban? - Nagyon úgy tűnik, hogy Jakub Wilk (a képen) elhagyja a Lechia Gdańsk csapatát. A Lech Poznań középpályása a tavaszi szezonra érkezett kölcsönben a zöld-fehér csapathoz, ám a hírek szerint a poznańi klub 700 ezer złoty kifizetése után engedné el végleg a játékost. A Lechia vezetősége nem kíván ennyit fizetni, ráadásul az eddigi kölcsönvételért már 50 ezer złotyt megkapott a Lech. Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy a tehetséges szélső a következő idényre visszatér szülővárosába.

Lipták mégsem megy Wrocławba? - Piotr Waśniewski, a bajnok Śląsk Wrocław elnöke megerősítette, hogy több játékossal is tárgyalnak, és bár a magyar védő is a jelöltek között van, a tárgyalások akadozni látszanak. Egy héttel ezelőtt még szinte biztosra mondták volna, hogy az Újpest játékosa Wrocławban folytatja pályafutását, viszont már csak úgy hivatkoznak erre, mint "lehetőség". A hírek szerint Lipták több más klubtól is ajánlatot kapott, ez az oka annak, hogy a szerződés nem került aláírásra.

Új érkező Kielcében - A Korona Kielce leigazolta a másodosztályú Warta Poznan 26 éves középpályását, Tomasz Foszmańczykot. A játékos egy évre szerződik a klubhoz, ám sikeres együttműködés esetén a szerződés további két évre meghosszabbítható. Foszmańczyk az előző szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára a Warta csapatában, és két gólt szerzett. A középpályás eddigi karrierje során a Ruch Chorzów, Polonia Bytom, GKS Jastrzębie, Raków Częstochowa és a Ruch Radzionków csapataiban szerepelt.

(Gazeta Wyborcza, Gazeta Wrocławska, Korona Kielce / fotó: naszaliga.pl)

Címkék: foci lech poznan lengyelorszag ekstraklasa korona kielce rovid hirek atigazolas wilk slask wroclaw masodosztaly liptak zoltan lechia gdansk

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr684587037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása