Rövid hírek - 10/06/2012

2012.06.10. 21:17 rwk1892

smuda.jpgNem lesz sok változás a keretben - A lengyel válogatott trénere, Franciszek Smuda (a képen) újságírói kérdésre elmondta, hogy nem igazán tervez változtatni a görögök elleni mérkőzésen pályára küldött csapaton. "Ha tízből tíz mérkőzést így játszunk, és ilyenkor változtatunk, akkor az egész rendszer összeomolhat." - mondta Smuda. Az oroszok elleni találkozóhoz pedig hozzátette: "Egyáltalán nem félünk. Az oroszok játszottak egy jó meccset, amit ők irányítottak. Mi csak azt akarjuk, amit a görögök ellen, tehát nyerni. Változtatások? Talán egy. Több nem lesz".

Stark vezeti az oroszok elleni mérkőzést - A német Wolfgang Stark vezeti a Lengyelország - Oroszország csoportmérkőzést, amit kedden rendeznek Varsóban. A játékvezető nem ismeretlen a lengyel válogatott számára, hiszen kétszer is vezetett nekik meccset, mindkét alkalommal Błaszczykowskiék nyertek: 2006-ban Eb-selejtezőn 2-1 arányban a portugálok, míg két évvel később szintén ilyen arányban a csehek ellen.

Négyen is maradnak a másodosztályban - Bár éppen az Európa-bajnokság zajlik, a másodosztályban nem állt meg az élet. Az előző szezonban hatodik helyen végzett Bogdanka csapata új igazolások helyett inkább szerződést hosszabbított négy játékosával. Piotr Hermann és Tomasz Tymosiak az előző szezonban érkeztek a harmadosztályú Orląt Radzyń Podlaski csapatából. Hermann öt, Tymosiak hét mérkőzést játszott új csapatában. Rajtuk kívül Marcin Świech és Marcin Kalkowski is új szerződést írhatott alá. A Bogdanka vezetősége tovább tárgyal több meghatározó játékosával is, akik iránt Ekstraklasa-klubok érdeklődnek.

(TVN, PAP, Dziennik Wschodni / fotó: AFP)

Címkék: foci oroszorszag euro2012 lengyelorszag valogatott ekstraklasa bogdanka masodosztaly

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr114577415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása