Rövid hírek - 03/06/2012

2012.06.03. 20:52 rwk1892

blancoq.jpgUrban visszahívhatja Blancót - A Legia Warszawa frissen kinevezett edzője, Jan Urban a hírek szerint szeretné ismét csapatában tudni Ismael Blancót (a képen). Egyes források szerint az argentin csatár akár már a Legia első edzésén is ott lehet. Urban elmondta: "Érdeklődtem Ismael felől, mert hallottam, hogy lehetőség lenne a visszatérésére. Akikkel eddig beszéltem, mind megerősítettek abban, hogy remekül játszott a felkészülés során."  A 29 éves Blanco idén februárban érkezett a fővárosi csapathoz, ám csak hat bajnokin szerepelt, majd az előző szakmai stáb májusban elengedte a csapattól, mondván a játékos nem hozta az elvárt szintet.

Trifonov Chorzówban? - A CSKA Szófia védője, Rumen Trifonov nem hosszabbította meg szerződését a klubbal, így a 27 éves játékos szabadon igazolhatóvá vált. A bolgár média értesülései szerint a Ruch Chorzów máris szerződést ajánlott a védőnek, a megállapodás pedig hamarosan megszülethet. A "Kékek" további nevekkel szeretnének erősíteni a következő szezonra, így szóba került a Polonia Warszawa három játékosa, Maciej Sadlok, Marcin Baszczyński, illetve a kapus Michał Gliwa is.

A válogatott új rekordja - A szombati Andorra elleni találkozónak is köszönhetően a lengyel válogatott új rekordot döntött, ami annyit tesz, hogy öt egymást követő mérkőzésen nem kapott gólt. Ez persze nem jelent sokat, és ezzel Franciszek Smuda szövetségi kapitány is tisztában van: "Csak egy dolog számít, mégpedig a görögök ellen mérkőzés." Érdekesség, hogy a legutolsó csapat, aki betalált a lengyeleknek, éppen a magyar válogatott volt. Emlékezhetünk, a tavaly novemberben Poznańban megrendezett barátságos mérkőzésen 2-1-es lengyel siker született, ám Priskin Tamás gólja óta érintetlen a lengyel kapu.

(wp.pl, Gazeta Wyborcza, PolskaPiłka / fotó: legia.com)

Címkék: foci magyarorszag lengyelorszag valogatott ekstraklasa legia atigazolas ruch chorzow priskin tamas

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr194563383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása