Rövid hírek - 29/05/2012

2012.05.30. 01:43 rwk1892

Korona: Pénz áll a házhoz - Kielce város képviselőtestülete 3,8 millió złoty rendkívüli támotást szavazott meg az Ekstraklasa legutóbbi szezonjában ötödik helyen végzett Korona Kielce csapatának. A képviselők közül tizenhárman szavaztak igennel, öten tartózkodtak, míg négyen a döntés ellen tették le voksukat. A dolog azért hírértékű, mert a város az első körben úgy döntött, hogy nem ad pénzt a csapatnak.

wolski.jpgRafał Wolski a Dortmundban? - Német lapértesülések szerint az idei Bundesliga-győztes Dortmund 4,5 millió eurós ajánlatot készül tenni a Legia húszéves középpályásáért (a képen). A fővárosi csapat sportigazgatója, Marek Jóźwiak korábban egy interjúban elmondta, hogy közel hatmillió eurót kérnek a játékosért egy esetleges eladásnál, azonban a dolgok jelen állása szerint úgy tűnik, hogy ennél kevesebb összeg is elég lesz a fiatal tehetségért. A játékos ügynöke elmondta: "Rafał célja, hogy a Bundesligában játszhasson, és nem feltétlenül 2013-tól." Mindezek ellenére a németek aggódnak, hogy a nyári EB-n való jó szereplés igencsak felfelé tolná a játékos árát.

Indul a verseny Nakoulma játékjogáért - A hírek szerint a Legia és a Wisła is szeretné soraiban tudni a Górnik Zabrze burkina faso-i csatárát, Prejuce Nakoulmát, aki a jól sikerült tavaszi szezon után több csapat érdeklődését is felkeltette. A csatár jelenleg kölcsönben szerepel a Górniknál, ahova a Bogdanka gárdájától érkezett, azzal a kitétellel, hogy a játékos végleg klubot válthat, amennyiben a Górnik egymillió złotyt kifizet. Ha ezzel nem élnek, a Bogdanka már a Legia és a Wisła közel kétmilliós ajánlatából is válogathat, hacsak nem egy külföldi csapat megkeresését fogadja el. Klubhoz közeli források szerint ugyanis a csatárnak Oroszországból, Németországból, Franciaországból és Görögországból is akadnak kérői.

(forrás: Bild, wp.pl, Echo Dnia / fotó: worldfootball.net)

Címkék: foci labdarugas korona zabrze euro2012 wisla lengyelorszag kielce ekstraklasa legia rovid hirek wolski gornik bogdanka nakoulma

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr664554097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása