Rövid hírek - 18/07/2012

2012.07.18. 23:07 rwk1892

slask1.jpgElőnyben a Śląsk - A lengyel bajnok Śląsk Wrocław számára is kezdetét vette a Bajnokok Ligája selejtezője, aminek keretében a wrocławi csapat a montenegrói liga címvédőjéhez, a Budućnost Podgoricához látogatott. Orest Lenczyk játékosai óriási lépést tettek a továbbjutás felé, hiszen 2-0 arányban győzni tudtak, így a hazai pályán esedékes visszavágón szinte kötelező feladat lesz az előny megtartása, ezzel pedig a továbblépés kiharcolása. A Śląsk mindkét félidőben egy-egy gólt szerzett, elsőként Rok Elsner, majd - büntetőből - Sebastian Mila volt eredményes. Csapatok: Budućnost: Agović - Kamberović, Djikanović, Peković, Radunović - Golubović, Kurbegović, N.Vukcević (75 Junior), Kalezić, Bosković (59 Radonjić) - Adrović (85 M.Vukcević). Śląsk: Kelemen - Socha, Kowalczyk, Pawelec, Mraz - Sobota (89 Stevanović), Elsner, Mila, Kaźmierczak, Cetnarski (71 Patejuk) - Gikiewicz (82 Diaz).

Tüntettek a GKS szurkolói - A GKS Katowice szurkolói közül több százan vonultak délután a klub székháza elé, hogy kifejezzék véleményüket a csapat és a Polonia Warszawa "fúziójával" szemben. A dühös drukkerek az új klub, a KP Katowice vezetőségét szidalmazták, illetve követelték, hogy a "régi" csapat maradjon a másodosztályban. Többen a játékoskijáróba vonultak, így próbálták megakadályozni, hogy az érkező játékosok elkezdhessék a tréninget. Végül a rendőrséget hívták ki a helyzet megoldására, ám intézkedésre végül nem volt szükség. A szurkoló csoportok vezetői bejentették, hogy a KP minden további edzését megpróbálják majd megadályozni az eddig a GKS által birtokolt létesítményekben.

(PolskaPiłka / fotó: Gwizdek24)

Címkék: foci futball warszawa bajnokok ligaja podgorica katowice lengyelorszag polonia slask wroclaw buducnost orest lenczyk

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr254665258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása