Rövid hírek - 07/06/2012

2012.06.07. 19:46 rwk1892

lewy.jpgLewandowski kellene a Juventusnak - Amellett, hogy Robert Lewandowskit (a képen) a pénteken kezdődő Európa-bajnokság egyik nagy felfedezettjének tippelik, az átigazolási pletykák sem kerülik el a Dortmund csatárát. Ügynöke, Cezary Kucharski elmondta, hogy a támadó szívesen játszana Olaszországban, ráadásul szerinte ügyfele van olyan szinten, mint például Zlatan Ibrahimović. A Juventussal kapcsolatos értesülést azonban nem kommentálta. Lewandowskit egyébként 2014-ig köti szerződés a Borussiához, így az esetleges érdeklődő kluboknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Ráadásul a csatár árát az előző szezonban szerzett 22 találat csak növelte...

Edzőváltás az újoncnál - Ryszard Tarasiewicz nem hosszabította meg szerződését a Pogoń Szczecin csapatával, így az élvonalba feljutó klub kénytelen lesz új edző után nézni még a nyár elején. A tréner döntése mindenképpen meglepetésnek számít, hiszen a tavaszi szezonban csapata remek játékkal szerezte meg az ezüstérmet a másodosztályban, ezzel jogot szerzett az Ekstraklasa következő szezonjában való indulásra.

Quioto Krakkóban - Rommel Quioto lett a Wisła Kraków új igazolása. A 20 éves hondurasi csatár a következő szezon végéig érkezett kölcsönbe a CDyS Vida csapatától. Amennyiben a szakmai stáb elégedett lesz az idény végén, a krakkói klub elővásárlási jogának érvényesítésével megtarthatja a játékost. Quioto jelenleg a hondurasi olimpia válogatott tagja, így Londonban is ott lesz, tehát a Wisła szurkolói már a szezon előtt megnézhetik, hogy mire képes az új szerzemény.

(PolskaPiłka, Tutto Mercato / fotó: rp.pl - Patrik Stollarz)

Címkék: foci labdarugas euro2012 wisla lengyelorszag borussia dortmund ekstraklasa rovid hirek atigazolas lewandowski quioto pogon szczecin

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr374572210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása